פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

היי,אני בן 28,תואר ראשון בחינוך,מעוניין להסבה להייטק בגלל המשכורת בעיקר,הבנתי שיש קורסים במקצועות הייטק - שלאחר מכן ניתן לעסוק בתחום ללא תואר רלונטי,1.האם זה באמת נכון שיש חברות שלא דורשות תואר במדעי המחשב? 2. אם כן כיצד זה משפיע על המשכורת? 3. אני חלש במתמטיקה, האם יש לי סיכוי להצליח בתחום?
hgk | 12:27  06/08/08
הי, א' תואר עדיף על קורס אך כאמור יש מגוון רחב של מועסקים. מה שחשוב למעסיקים זה הניסיון. תשמע אם אתה מודה שמתמתיקה לא הצד החזק אז תואר בטוח יהיה לך קשה... מחשבים זה הרבה מתמתיקה של חדוו"א וכו' מעבר ל- 5 י"ח בתיכון. צריך ראש ריאלי וגם חוש טכני.. אבל אולי תלמד מערכות מידע זה לא תיכנות :) ואפשר ללמוד במסגרת תואר שני במנהל עסקים
אפרת יצחקי- רבינוביץ | 15:41  23/08/08
הי שי בתחומים ספציפיים מאוד במחשבים עדיין ניתן להשתלב ללא תואר למשל: בתחום של בדיקות תוכנה או תקשורת מחשבים. מתמטיקה הוא מרכיב מרכזי בעיקר לתיכנות וצריכה להיות גישה ללוגיקה ולמתמטיקה באופן כללי.
סגור