פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

mmm | 11:06  04/06/08
אני בן 31 השנה עם עבודה מסודרת במשרה מלאה אך ללא תעודה ביד (רק שנה א' בהנדסת אלקטרוניקה) חשוב לי להתקדם ולהתמקצע אך אני מעוניין לשלב את הלימודים עם העבודה וכמובן חיי המשפחה. הכיוון שאני מעוניין בו הוא התחום הריאלי - הנדסה, מחשבים. התעניינתי במיוחד בתחום המכטרוניקה אך מדובר בלימודים מלאים. מכיוון שאאני מתקשה לשלב עבודה ולימודים בשעות הערב וימי שישי(שהוא היום החופשי היחיד שלי לסידורים אחרים) אני מחפש תחום שאותו ניתן ללמוד בצורה מרוכזת של פעם בשבוע או יום +ערב אחד בשבוע. האם יש אופציות כאלו? כמו כן האם בגילי עדיף לי כבר לפנות לקורסים מקצועיים? מול מי כדאי לי להתייעץ - כשהדגש הוא לא על מה מתאים לי כמו על מה יתאים לשעות שלי? וכמובן על מה יקדם אותי מקצועית.
סגור