פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שלום, יש לי תואר במדעי החברה דרך האוניברסיטה הפתוחה . היום אני עובדת בתחום ההייטק ומכיוון שזה הרבה שעות ויש לי ילדים קטנים חשבתי לעשות הסבה לתחום החינוך. ראיתי שיש לאונ' הפתוחה תואר במדעי החברה בהתמחות בלקויי למידה , במידה ואני משלימה לתואר זה האם זה מספיק כדי שאוכל לעבוד בזה אח"כ או שצריך השלמות נוספות. בדקתי גם בסמינרים ושם זה לימודים של שנתיים וחצי , מבחינתי נוח לי יותר ללמוד באופ' כי אז זה לא דורש נוכחות רבה , אבל אני לא רוצה ללמוד שנתיים באופ ואח"כ עוד הרבה השלמות. תודה, נטע
אפרת יצחקי- רבינוביץ | 11:42  12/04/08
הי נטע לא הבנתי במה את מעוניינת לעסוק? האם באבחון לקויות למידה? כי אז את יכולה להסתפק בלימודי תעודה במקום כמוף "ניצן" או בכל מכללה לחינוך. אני לא יודעת מה כולל התואר הראשון שלך והאם אכן את צריכה להשלים ללימודי חינוך.
סגור