פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

tal | 14:18  21/03/08
שלום אני בן 25, סיימתי לפני כשנה תואר במזרח תיכון וערבית באוניברסיטה אולם לא מצאתי עבודה בתחום ולכן התחלתי ללמוד לתואר במדעי המחשב אך ממש קשה לי. חשבתי ללכת בכיוון מעשי יותר וללמוד למקצוע של הנדסאי חשמל ןאלקטרוניקה או תוכנה. מה כדי? או שעדיף לשפר את הרמה שלי בשפה הערבית.
מנסיוני, היתרון בחשמל ומדעי המחשב זה באמת מציאת עבודה, ובשכר "קצת" יותר גבוהה. אם אתה מחליט שאתה הולך בכיוון הזה, של הנדסת חשמל, אני יכול להמליץ לך על הלימודים שלי ב HIT חולון. אצלנו הדגש הוא על הכנה לעבודה מעשית. רוב האנשים פה גם עובדים כבר בשנה ב'. אבל שוב זה עניין של מה מדבר אליך יותר. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אפרת יצחקי- רבינוביץ | 11:53  12/04/08
הי טל למה ניסית להתקבל? באופן כללי אגיד שכדאי להתעקש על תחומי עניין ועל תחום שאותו אתה רואה יעוד. מצד שני לא כדאי להתעקש על תחום שהכישורים שלך בהם נמוכים ולא תוכל להגיע לרמת עשייה מספקת.
עוז | 16:41  27/04/08
תנסה במשרד בהטחון
סגור