פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שאחריו יהיו לי סיכויים טובים לעבוד. מה מומלץ?
תראה יש המון מקצועות בהוראה שיש להם סיכויים טובים למצוא עבודה אח"כ. השאלה מה מעניין אותך. עוד אוסיף ואומר שהמקצוע הכי מבוקש זה אנגלית. אז לשיקולך. בסוף יצא קצר :)
לילך | 01:29  06/02/08
בהוראה יש מגוון תחומים. כמו שאמרו לפניי אנגלית מאד מבוקש כרגע, ומיטב ידיעתי גם חינוך מיוחד. אני לומדת הוראת אנגלית בסמינר הקיבוצים ונהנת. יש המון מסלולים מעניינים, ממליצה לך להיכנס לאתר של הסמינר, לבדוק את האפשרויות שלך ולהחליט על נושא שקרוב לליבך. סה"כ תמיד צריכים מורים, כך שתעסוקה לא נראה לי שתהיה הבעיה.
ברי ברגר | 18:00  07/02/08
אני האמת בכלל בחינוך גופני, שזה סרט בפני עצמו. לא כל כך מסלול רגיל אלא יותר שילוב של אלמנטים פיזיים עם פסיכולוגיה. מאד מעניין. אבל אני כן יכול להמליץ על הסמינר כמקום מאד נעים ללמוד בו. בהצלחה.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 07:47  15/03/08
הי אבי רצוי לשאול מורים, באיזה תחומי התמחות יש מחסור במורים למשל: מתמטיקה? אני לא בטוחה ולכן מציעה לך לברר במשרד החינוך ולשוחח עם מורים.
סגור