פורום הכוונה לתעסוקה- לקריאה בלבד

בהנהלת: אפרת יצחקי רבינוביץ  |  מסר למנהל/ת הפורום
איך מתכוננים לראיון עבודה? מה קורה ביום אבחון או במרכז הערכה? איך מחפשים עבודה? באילו משרות ניתן להשתלב בהסתמך על סוג התואר\ התעודה? בפורום, אענה על שאלות בנושאים אלה במטרה לסייע לכם להשתלב בעבודה מתאימה, להקל ולהבהיר מעט את התהליך המורכב שנקרא חיפוש עבודה. בכבוד רב אפרת יצחקי רבינוביץ, פסיכולוגית במחלקה לייעוץ לקריירה ולתעסוקה במכון אדם- מילא

אפרת יצחקי רבינוביץ

שירה | 16:23  18/11/07
שלום רב, אני בת 33, רוקחת במקצועי. מאד מאוכזבת ממצב המקצוע (הפכנו לזבנים/מחסנאים, לא מעניין וללא אפשרויות קידום) ורוצה לעשות הסבה למקצוע בו התואר ברוקחות יתן לי יתרון כלשהו. אשמח לשמוע רעיונות.... תודה.
אפרת יצחקי רבינוביץ | 14:55  21/11/07
הי שירה תוכלי להיכנס לתחום של מחקרים קליניים או לעבור לתועמלנות רפואית. אולי להיכנס לתחום של כלכלת תרופות? או רוקחת בביתי חולים ששם התפקיד שונה לגמרי מבבתי מרקחת רגילים. בהצלחה
יעל | 12:00  26/11/07
היי, אני דווקקא חובת על לימודי רוקחות כהסבה... רציתי לשאול אותך: 1. האם זה נכון שעובדים רק 7 שעות ביום? 2. מהם התנאים הסוציאלים בקופ"ח? ויש גם בפארם? 3. מה תקרת הגג הממוצעת שאפשר להגיע כרוקח שכיר בקופ"ח? שמעתי שבפארם זה נעצר ב-10000 (מתאים לי) זה נכון? 4. האם כואבות הרגליים.?
יעל | 12:03  26/11/07
1. ללמוד מנע"ס שיווק, תוכלי להיות מנהלת מוצר בחברות תרופות וכו' או בתפקיד ניהולי בפארמים. 2.. תועמלנית לא כדאי לך... 3. יש גם אבטחת איכות , רישום תרופות ואפשרות אחרת זה הסבה למשהו אחר לגמריי... נ.ב קשה להשתלב בתעשייה?
יעל | 12:01  26/11/07
היי, אני דוווקא חושבת על לימודי רוקחות כהסבה... רציתי לשאול אותך: 1. האם זה נכון שעובדים רק 7 שעות ביום? 2. מהם התנאים הסוציאלים בקופ"ח? ויש גם בפארם? 3. מה תקרת הגג הממוצעת שאפשר להגיע כרוקח שכיר בקופ"ח? שמעתי שבפארם זה נעצר ב-10000 (מתאים לי) זה נכון? 4. האם כואבות הרגליים.?
סגור