פורום פסיכומטרי ותנאי קבלה- לקריאה בלבד

בהנהלת: מרכז הייעוץ ilimudim  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום פסיכומטרי - המקום לשאול, להתייעץ, לחלוק חוויות וגם לקבל תשובות בכל נושא הקשור לפסיכומטרי כתנאי קבלה למוסד לימוד- להיכן מתקבלים, שיפור פסיכומטרי, פסיכומטרי ללקויי למידה, ציוני סכם וכד'.

מרכז הייעוץ ilimudim

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

שני | 12:41  02/03/08
שלום, אשמח לקבל עצות מיד כשהשתחררתי מהצבא עשיתי קורס פסיכומטרי עם ואוצ'ר לחיילים. למדתי אך לא השקעתי יותר מידי בתחומים בהם אני חלשה (אוצר מילים- באנגלית ובעברית) וקיבלתי ציון 573, אני יודעת שציון זה לא משקף את יכולותיי ואני מסוגלת ליותר עם ציון זה אני יכולה להתקבל למוסד הלימודים בו אני מעוניינת בחלק האנגלית קיבלתי 108- אני מעוניינת לשפר את האנגלית שלי ולנסות לקבל פטור השאלה היא זו- האם כדאי לעשות מבחן אמי"ר ולשפר רק את האנגלית או כבר לגשת לפסיכומטרי שוב, בפעם השנייה ולהצליח יותר אני יודעת שבהרבה מוסדות לימוד נחשבים הפסיכומטרי מהווה חלק חשוב מה כדאי לי??
דרור סמואל | 17:32  03/03/08
שלום שני, אם את יכולה להתקבל ללימודים באופן מלא (לא "על-תנאי") וללא סייגים אחרים, אני ממליץ לא לעשות בחינה פסיכומטרית נוספת. פשוט אין צורך. הפסיכומטרי מהווה חלק חשוב מהרכב דרישות הקבלה, אך ברגע שעברת את הסף למוסד בו את חשקה, אין צורך להתאמץ על הנושא, כיוון שמרגע זה ואילך מתייחסים אלייך ואל תלמיד שקיבל 750 בצורה זהה לחלוטין. האפשרות השנייה נשמעת מוצלחת יותר, גשי לבחינת אמי"ר או לבחינת אמיר"ם (אמי"ר ממוחשב- לבחינה זו ניתן לגשת רק דרך מוסד הלימודים אליו נרשמת, בררי נושא זה...) ותחסכי מעצמך את כל הבלגן. שיהיה בהצלחה בלימודים ואם מתעוררות שאלות נוספות ו/או נחוצות לך המלצות בנוגע ללימוד לבחינת האמי"ר אל תחששי לפנות אלי שוב. דרור.
סגור