פורום פסיכומטרי ותנאי קבלה- לקריאה בלבד

בהנהלת: מרכז הייעוץ ilimudim  |  מסר למנהל/ת הפורום
פורום פסיכומטרי - המקום לשאול, להתייעץ, לחלוק חוויות וגם לקבל תשובות בכל נושא הקשור לפסיכומטרי כתנאי קבלה למוסד לימוד- להיכן מתקבלים, שיפור פסיכומטרי, פסיכומטרי ללקויי למידה, ציוני סכם וכד'.

מרכז הייעוץ ilimudim

המרכז הארצי לייעוץ והשמה ללימודים הוקם על מנת ללוות אותך ולסייע לך בקבלת אחת ההחלטות החשובות בחייך, שתשפיע על עתידך. המטרה המשותפת שלנו תוביל ותכוון אותך לעשות את הבחירה הנכונה והמותאמת לך אישית.

שלום | 08:37  24/02/08
יש לי שאלה אליכם, אני ניגשתי ביולי לפסיכומטרי ולמדתי בהיי קיו. הציון שלי היה טוב אבל לצערי לא מספיק. אני רוצה לגשת שוב (יש לציין שזו פעם שלישית) אבל לבד... יש לי את הספרים שלכם ואני רוצה ללמוד דרכם... האם אתם ממליצים? אתם חושבים שזה עשוי לבלבל אותי יותר כי אני מכירה את "השיטות" של היי קיו?
דרור סמואל | 18:08  26/02/08
שלום, האם מומלץ לגשת לבחינה לבד? באופן עקרוני תלוי בך אישית בלבד. האם מומלץ לגשת לבחינה השלישית לבד? קצת יותר. אני אסביר, הבחינה הפסיכומטרית כפי שאת כבר יודעת היא בחינה שמשתנה עם הזמן, עם זאת, העקרונות נשארים כפי שהם. לכן, כעת, לאחר שכבר נבחנת פעמיים את יודעת מה נקודות החוזק והחולשה שלך ובהתאם להן את יכולה להתכונן בצורה ממוקדת יותר. מצד שני, וכאן בדיוק נכנס העניין שתלוי בך, ההתכוננות לבחינה לבד, מצריכה משמעת עצמית מאוד גבוהה, סדר מדוקדק וכן יכולת ארגון. בנוגע לשאלתך השנייה, אני לא הייתי דואג מבלבול שעשוי להתעורר בגלל שילוב של חומרי לימוד, זאת כיוון שאת עומדת להשתמש בהם בעיקר בכדי לפתור עוד שאלות ובשביל לחזור על תחומים מצומצמים יחסית. (וחוץ מזה, אם את עושה את הבחינה כבר בפעם השלישית אולי יש כמה שיטות שתרצי להחליף...) מקווה שעניתי על כל שאלותיך, אם לא את מוזמנת להמשיך ולשאול. דרור.
סגור