פורום ליקויי למידה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: ורדה שפילמן- מנהלת מרכז הלמידה "הבית של תמר". הפורום ייתן מענה לנושאים הקשורים לבחינות הבגרות, למבחן הפסיכומטרי ולימודי עזר לתלמידים שאובחנו כלקויי למידה. כמו כן טכניקות ואסטרטגיות,אופני למידה, סוגי אבחונים, המלצות ועוד
 
 
שמי מירב ואני סטודנטית לפסיכולוגיה וחינוך של האוניברסיטה הפתוחה. בסמגרת עבודה סמינריונית בקורס ליקויי קריאה אני משווה בין מבוגרים בעלי ADHD למבוגרים בעלי ליקויי קריאה ברמת שביעות הרצון שלהם ובהערכתם העצמית. אני מחפשת מתנדבים שיענו לי על שאלון (אנונימי כמובן) ואשמח לכל עזרה או הפנייה למקומות בהם יש אפשרות למצוא את אנשים שמתאימים לקבוצת המחקר שלי. השאלונים ישלחו באמצעות המייל למי שיהיה מוכן... (כרגע אני מחפשת מבוגרים בעלי לקויי קריאה) תודה מראש, מירב כמובן שמי שירצה לשמוע עלתוצאות המחקר שלי יענה בחיוב.
עדי | 17:19  20/08/08
שלום לכולם, במסגרת עבודת מחקר בנושא התמודדותם הלימודית של סטודנטים עם וללא לקויות למידה ו/או קשב וריכוז, אשמח אם תוכלו להשתתף במחקר באמצעות מילוי השאלון הנ"ל: http://seker.atarimnet.info/ מספר שאלון 1210 מטרת המחקר היא בבנייה עתידית של תוכניות סיוע ממוקדות לסטודנטים ע"פ צורכיהם. תודה רבה על העזרה.
סגור