פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה

רועי | 11:49  04/06/07
שלום אני אוטוטו בן 24 וחשבתי להתחיל בפברואר ללמוד באחד מתחומי ההנדסה : 1.מה הוא תחום ההנדסה הדרוש ביותר לשנים הבאות 2.האם כדאי ללמוד הנדסת חשמל/אלקטרו או שלהתרחק מזה בגלל שהשוק מפוצץ במהנדסים האם כדאי לחכות עוד שנה וללכת על הנדסת מכונות או כימיה מה יותר יידרש לשנים הבאות? אשמח מאוד מאוד אם תחזירו לי תשובה מעמיקה מכל הלב כי אני נורא מבולבל. בתודה ...
שלומציון לולו | 12:14  05/06/07
רועי היי, ראשית, אנו מדברים על פברואר 2008? למה? מה עם אוקטובר הקרוב. המכללות ואפילו חלק מהאוניברסיטאות לא סגרו את ההרשמה עדיין. אני חשה כי אתה צריך ייעוץ ברמה האישית ולא על גבי המסך. לשאלותייך תשובות בעלות פנים רבות: לאיזה תחום אתה נמשך? במה אתה טוב יותר? מקום מגוריך? מצבך הכלכלי וכיו"ב. אתה מוזמן להתקשר אלינו ולקבל ייעוץ ללא כל התחייבות. (המכללה האקדמית להנדסה ירושלים. בהצלחה, שלומציון
סגור