פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד השנה ומתלבט בין שני תארים (שאליהם אני יכול להתקבל עם הנתונים שלי): א. הנדסת חשמל במרכז האקדמי אריאל. ב. פיזיקה/ביופיזיקה בבר אילן. מצד אחד בר אילן נחשב לאוניברסיטה והתואר שלו יותר נחשב, אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה עם תואר ראשון בפיזיקה/ביופיזיקה בלבד. מצד שני, הנדסת חשמל זה תחום מאוד מבוקש, אבל אני לא יודע עד כמה התואר שלו באריאל נחשב בשוק העבודה... אשמח אם מישהו יעזור לי בהתלבטות (ובעיקר יגיד לי איך נחשב התואר בהנדסת חשמל מאריאל), תודה מראש!
טוב נראה לי שזה קצת מאוחר, אבל....אני בוגר תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה בהצטיינות ואני יכול להגיד לך בלב שלם - אתה לא הולך ללמוד שם! עדיף לך להשקיע עוד קצת וללכת לטכניון, תל אביב או בן גוריון... אם יש שאלות נוספות, גם אם התחלת באריאל, אשמח לעזור... אלעד [email protected]
אני גם חושבת ללמוד שנה הבאה הנדסת אלקטרוניקה באריאל, יש להם שם ממש בעייתי? למה אתה כל-כך נגד??
סגור