פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה

אני הנדסאי אלקטרוניקה במקצועי ואני מעוניין להשלים לתואר מהנדס. ההתלבטות שלי האם ללכת ללמוד הנדסת אלקטרוניקה ומחשבים ,או לחילופין ללמוד תכנות, הנדסת תוכנה. אני מאוד מתלבט, אבקש תשובה וגם אם ניתן לייעץ לי היכן הכי כדאי ללמוד
שלומציון לולו | 14:19  03/12/06
עליך לשים לב בראשית, למה קרויה השלמה לתואר מהנדס. עפ"י תקנות המועצה להשכלה גבוהה, ההכרה להנדסאים היא עד למספר נ"ז או לחילופין עפ"י מסלול מיוחד להשלמה. בבואך לבחור השלמה, תברר קודם באיזה מקצוע תרצה להשלים ומהם תכני הלימודים הנדרשים ממך. סביר להניח כי במידה ותבחר בתחום התוכנה, ההכרה שלך בלימודים קודמים תיפחת. בקשר לתשובה היכן כדאי ללמוד, הדבר תלוי כמובן בתחום שבו אתה בוחר, באזור מגוריך ובנתונים הנוספים החשובים עבורך ספציפית בלימודים. אשמח לענות על שאלות ספציפיות נוספות. בהצלחה.
avi | 21:01  20/07/08
אני הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים מדופלם , ואני כול כך מתלבט האם להמשיך בלימודי הנדסה או לעשות הסבה לתואר אחר ולכן פונה אליכם לקבל את חוות הדעת שלכם ובכך גם לחסוך לי עליות נוספות כמו-כן משאיר לכם את מספר הנייד שלי שהינו :050-6514934 מחכה לתגובתכם המהירה בברכה אבי
סגור