פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה
 
 
השתחררתי מהצבא על פרופיל 21 ( נפשי) עכשיו במקרה ואני לומד ומוציא תואר בהנדסת חשמל-אלקטרוניקה...... הבעיה היא שאני מוטרד בקשר לסיכויי קבלה שלי למקום עבודה, האם מקבלים למשרות בתחום למרות פרופיל 21?........האם זה משמעותי בתחום הזה?
שלומציון לולו | 11:14  26/02/07
הפרופיל מורכב מסעיפים שונים. חשוב לדעת מהו הסעעיפים הספציפיים בגללם יצאת. לא כל מקום עבודה בודק את סיבת השחרור. אני מאמינה כי אם הינך "לא מסוכן לציבור" והכי חשוב, תהיה מהנדס טוב ותוכיח יכולת גבוהה גם בלימודים, עניין הפרופיל לא ימנע ממך העסקה. בהצלחה.
סגור