פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה

שלום, רציתי לשאול אם מישהו פה יודע משו על תואר כפול בהנדסת חשמל ופיסיקה. קודם כל,כמה זה קשה ואפשרי ואיזה יכולות צריך בשביל לסיים אותו בהצלחה?בגלל שאני יודע ששני התארים לחוד הם תארים קשים מאוד,אז ביחד זה נשמע לי בלתי אפשרי,אז איך זה עובד?כמה זה עוזר בעבודה אחרי זה השילוב של שניהם?איפה התואר הזה הכי נחשב, ואיפה הכי פחות נחשב,בסדר יורד,לפי אוניברסיטאות? תודה מראש
דוד | 11:49  08/02/09
אני גם בררתי את הנושא הזה בכל אופן הדירוג של האונברסיטאות הוא טכניון בן גוריון תל אביב בר אילן(לשם אני הולך) בכל אופן התואר המשולב עם פיזיקה הוא כמובן יותר קשה והוא נצרך רק אם אתה חושב להמשיך באקדמיה לתואר שני במידה ואתה חושב לצאת לתעשייה אחרי תואר ראשון אין לך כל כך בשביל מה לעשות תואר משולב מבחינה פרקטית
סגור