פורום הנדסת אלקטרוניקה - לקריאה בלבד

מנהלת הפורום: שלומציון לולו תמיכה מקצועית: פרופ' עזרא זאב. תחום הנדסת האלקטרוניקה מאופיין בספקטרום רחב של נושאים, בהתחדשות ובשינויים בתוך זמן קצר. פורום זה נועד לסייע לכם הגולשים להבעת דעות, ביקורות, דיון בכל מה שקשור לאלקטרוניקה: תוכניות הלימודים המוצעות בתחום, ההתמחויות השונות ,החידושים וכל שאר התמורות החלות בעולם הדינמי של הנדסת אלקטרוניקה

שלום ! אני סטודנט לתואר הנדסאי לפניי גיוסי לצבא ככה שאני נמצא כעת לקראת סיום חופשת הקיץ שלי אני התחלתי ללמוד את לימודי ההנדסאי שלי כבר בפבוראר השנה יצאתי לחופש כאשר יש לי מנחה וכעת מתברר לי כי המנחה שלי חדל מלעבוד אם המכללה שלי (אורט רחובות) כאשר הוא נוטש בנוסף אליי עוד כ-5 סטודנטים ! שוחחתי אם רכז מנחים והוא מסר לי כי אני יעבור למנחה אחר ! עכשיו אני נמצא בבעיה כי כבר התחלתי את הפרויקט שלי והמנחה החדש לא מעוניין להגיש הצעה על הפרויקט שכבר התחלתי בבנייתו , כאשר אח שלי הוא מהנדס בצבא והוא סייע לי בבניה לכן אני נמצא במצב כזה שאני כבר לא יכול לבנות אחר כי כבר השקעתי כסף רב בקניית רכיבים לפרויקט אחי אינו יכול לשמש לי כמנחה מאחר ואין לו אישור ממפקדיו (כי הוא משמש מנחה מטעם הצבא ) מה עליי לעשות והאם יש משו שיכול לחייב את ביה"ס להחזיר את המנחה שעבדתי איתו ! סליחה על האורך ! תודה מראש על העזרה רם ! אודה לכם אם תענו לי למייל שלי ! [email protected]
סגור