פורום שפות - לקריאה בלבד

מנהל הפורום: יוסי גימפל מהמערך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. פורום לימודי השפות הוא פורום מגוון ומיוחד, כשם שמגוון השפות הוא רחב, כך גם מגוון אפשרויות לימוד השפות הוא רחב. מטרת הפורום היא לתת מענה לאנשים המעוניינים לרכוש ידע בשפה זרה כלשהי, להציג את בתי הספר השונים ואת האפשרויות הרבות הפרושות בפניהם

אביב | 19:38  14/09/07
שלום לכולם! אני מאוד רוצה ללמוד בולגרית, אבל באופן עצמאי. אשמח אם מישהו יודע על ספר לימוד (אפילו באנגלית) שיעזור לי ללמוד את השפה. תודה, אביב.
ברנימיר | 10:11  23/09/07
שלום אביב, באינטרנט יש כמה אתרים ללימוד בולברית מאנגלית ספר לימוד אתה צריך לקנות בבולגריה, שם יש בטוח, אבל ביינתים אתה יכול להתחיל מפה; http://www.omniglot.com/writing/bulgarian.htm אני בולגרי ואני אשמח לעזור אם יל לך שאלות אתה יכול לכתוב לי גם ל [email protected] בהצלחה ברנימיר
אני סטודנטת מגרמיה שנה שניה רוצה לעבור לבולגריה מה צריך לעשות האם יקבלו אותי בלי שפה אני דוברת גרמנית - אנגלית מצויין
רוני | 01:30  02/07/08
שלום אביב, אני עצמי התחלתי בלימוד בולגרית באופן עצמאי והייתי שמח למצוא מישהו ברמה שלי על מנת לשפר את השפה. הייתי שמח לשמוע על שליטתך בשפה ואולי נוכל לעזור אחד לשני ולהיות בני שיחה בשפה. אני בנוסף אזרח בולגרי ומניח שגם אתה בן למשפחה בולגרית. תוכל ליצור עימי קשר בדוא"ל [email protected]
סגור