פורום שפות - לקריאה בלבד

מנהל הפורום: יוסי גימפל מהמערך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. פורום לימודי השפות הוא פורום מגוון ומיוחד, כשם שמגוון השפות הוא רחב, כך גם מגוון אפשרויות לימוד השפות הוא רחב. מטרת הפורום היא לתת מענה לאנשים המעוניינים לרכוש ידע בשפה זרה כלשהי, להציג את בתי הספר השונים ואת האפשרויות הרבות הפרושות בפניהם

מיכה | 15:47  26/11/06
שלום, אני בן 27 תקוע במחצית התואר הראשון בגלל האנגלית שלי... לאיזו קורס היית ממליץ לי להירשם ע"מ ליישר קו עם השפה ברמת דיבור טובה ועם התואר הנכסף? תודה
מנהל הפורום | 15:47  26/11/06
שלום לך. עד כמה שאני מבין, אתה מתקשה בהבנה של טקטסים ודיבור באנגלית. לשם כך קיימים קורסים שמסייעים בשיפור הביטחון העצמי ושטף הדיבור בשיחה, ובאמצעות תרגול מסייעים גם בהבנת הנקרא וקריאת טקסטים באנגלית. על מנת לראות מה הקורס שמתאים לך יש לבצע מבחן התאמה, כאשר המבחנים הללו הם בדרך כלל ללא תשלום וללא התחייבות
איפה ניתן להבחן לכך. ולאחר מכן איפה לומדים?
מנהל הפורום | 08:44  07/05/07
היי מיקי בכל מכון ללימוד אנגלית יש מבדקי רמה לקביעת רמתך ושיבוצך בקבוצה שמתאימה לך. יש מספר בתי ספר מובילים בארץ שמתמחים בלימודי אנגלית : דיאלוג של האוניברסיטה הפתוחה (בו אני עובד) ברליץ וול סטריט גלובל וואן ועוד.אין באפשרותי להמליץ לך על אחד מהם, אבל תבדוק באתר, תדבר עם נציגי השירות ותשווה ביניהם
סגור