פורום לימודי תעודה-לקריאה בלבד

מנהל הפורום: יוסי גימפל מהמערך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. אדריכלות, גרפיקה, מזכירות, חשבונאות ועוד תחומים רבים נכנסים לתוך קטגוריית לימודי תעודה. בפורום, תוכלו לקבל מידע על לימודי תעודה ועל תנאי הקבלה למקצועות השונים בבתי הספר השונים. כמו כן תוכלו לקבל מידע על האפשרויות הפרושות בפניכם עם גמר הלימודים, הכרה אקדמית, הכרה מקצועית, תעודה ממשלתית וכיוצא באלה

אלכס | 19:22  10/07/07
שלום רב לאחר שהחלטתי ללמוד לימודי תעודה (MCSEׂ) במכללת NESS , שמציעה הסמכת MCSE ללא כל ניסיון במחשבים , עשיתי בדיקה בכמה פורומים בנושא , גיליתי שמרבית העצות היו לא לקצר את תהליך ההכשרה וללכת שלב שלב טכנאי PC לאחר מכן MCSA ורק אחר כך MCSE בנוסף לניסיון בין כל אחד מהם . מנקודת מבט הגיונית אני לא רואה שום סיבה לעשות זאת , אולם זה מה שמציעים רוב הפורומים וטוענים נואשות שאין קיצורי דרך מישתלמים בתחום הזה ... להבדיל מהם ראיתי שדווקא כאן המלצת ההפך , רציתי לדעת מה הוא הבסיס להמלצתך ועד כמה הוא מבוסס , ואם כבר אז על מה ? וחוץ מזה שאלה נוספת . כעיקרון אני לא מחפש מקצוע שידרוש ממני להיות כל היום מול המחשב אלה מקצוע שכרוך בפתרון תקלות ולעיתים אף דורש כלי אחד או שניים , היתעסקות בתשתיות חומרה וכאלה אבל מהותו היא בתחום התיקשורת . (טלפון , רשת , מחשבים , סלולר ) חשבתי בכיוון ה CCNA , האם הוא משקף את הדרישות הללו או לפחות את חלקן , האם יש קורסים יותר "מתאימים " בישבילי בתחום ? תודה מראש . . .
מנהל הפורום | 10:55  11/07/07
שלום לך ראשית, ההבדל בין MCSE ל MCSA הוא עוד 3 בחינות. אם יש לך רצון להשקיע אז מומלץ ללכת על MCSE שכן תמיד כדאי להיות מהנדס רשתות במקום מתחזק רשתות. כדי ללמוד MCSE נדרש ידע קודם במחשבים, לכן ההמלצה היא קודם ללמוד טכנאי PC. אצלנו בתפניטק מציעים מסלול משולב של לימודי טכנאי PC והשלמה ל MCSE. לגבי העבודה, אם אתה טיפוס של חומרה יותר אז באמת עדיף לך טכנאי PC. אצלנו בתפניטק הקורס כולל גם מודולה נרחבת של תחזוקת רשתות תקשורת שזה גם משהו שאתה מחפש. לגבי CCNA זה גם קורס מצוין, אבל הוא מתעסק רק עם רשתות תקשורת ותוכנה והוא פחות מתעסק עם מחשבים וחומרה... לשיקולך, מקווה שעזרתי קצת
אלכס שלום, הנך מוזמן להכנס אלי למסנג'ר [email protected] כדי ללמוד את הבסיס בלבד!!! ללא כל עלות כספית בחינם!!! אך ורק את הבסיס בלבד!!! שכולל פתרונות תקלות פרמוטים גיבויים אם צריך דברים בסיסיים אולי טיפה מעבר גם טיפים ותראה אם זה בכלל מעניין אותך וזה יתן לך קצת פרספקטיבה לגבי המקצוע. אם יש עוד אנשים שרוצים אין לי בעיה לתת קצת טיפים והדרכות בנושא ה PC סיסטם(טכנאי PC, רשתות תקשורת, אבטחת מידע). מנהלי הפורום - במידה ומצאתם מודעה זו פוגעת ואינה הולמת הנכם רשאים להסירה. זה לא פרסומת חס ושלום סך הכל רוצים לעזור לאנשים בגיבוש החלטה אני רואה את עצמי כדבר טוב שבעלי מקצוע יכנסו לכאן ויתנו לסטודנטים טיפים הדגשים ובכלל עזרה קטנה לאנשים שמחפשים כיוונים חדשים בחיים. ממני. ברק.
ברק | 06:48  21/07/07
ההדרכות או הסברים הקצרים שאני יכול לתת הם באופן כללי יותר קטיפים, אני לא הולך ללמד אתכם את כל המקצוע.!!!!
דנה | 14:43  27/07/07
ברק אתה יכול בבקשה לעזור לי ללמוד את הבסיס לטכנאי PC? כנס אליי למסנג'ר אם כן [email protected]
גל | 12:24  06/11/07
ברצוני לדעת האם באמת יש ביקוש אחרי שלומדים את הקורס של CCNA ומה עוד אפשר להוסיף לזה בלימודים בכדי להרחיב את הידע והניסיון.... תודה
גל | 12:35  06/11/07
[email protected] זה האי מייל לשאלתי בקשר ל CCNA
סגור