ערב טוב יוסי- אני לא סגורה על עצמי כבר הרבה זמן, תואר אקדמי משום מה לא קורץ לי במיוחד, אני בן אדם שטוב ללימודים לטווח קצר, לכן שאלתי אליך- אני כעת מתעניינת בתחום של הנהלת חשבונות ולשם לסוג 3 ואז לחשב שהיבנתי שזו הדרגה הכי גבוהה, ברצוני לשאול אותך איזה תכונות נידרשות על מנת ללמוד את התחום הנ"ל, מה השכר למנהל חשבונות מתחיל, איך מוציאים עבודה ראשונה כי היבנתי שזה לא כך פשוט מכיוון שכולם רוצים ניסיון, האם עבודה מגוונת? לרוב מה היא כוללת, ומה גובה שכר מקסימלי שניתן כלל להגיע בתחום הנ"ל, הכוונה כולל דרג הכי בכיר - תודה מראש
נ.ב והאם משתלם ללמוד את המקצוע הנ"ל- תודה מראש
מנהל הפורום | 09:49 14/05/07
בוקר טוב איה
ראשית, כדי ללמוד הנהלת חשבונות 3, עלייך ללמוד קודם את סוג 1+2. בסך הכל כדי להגיע לדרגת חשב זה בערך שנתיים של לימודים (לא רצופים).
הלימודים משלבים כמובן הרבה מאד מספרים אבל גם חומר פרקטי על דרך העבודה במקצוע. נדרשת סבלנות רבה וכמו כל דבר אחר, פשוט לשבת וללמוד...
השכר המתחיל הוא בסביבות 5,000-6000 ש"ח והוא עולה בהדרגה, עם הותק וכמובן שזה תלוי גם במקום העבודה.
לגבי מציאת עבודה, שיטוט קצר באינטרנט העלה די הרבה מקומות שמחפשים מנהלי חשבונות וחשבי שכר, כך שאם את בעלת ביטחון ויודעת לשווק את עצמך טוב את תתקבלי לעבודה ותרכשי את הניסיו המעשי במקביל.
גובה השכר המקסימלי - השמיים הם הגבול...
מקווה שעזרתי