פורום לימודי תעודה-לקריאה בלבד

מנהל הפורום: יוסי גימפל מהמערך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. אדריכלות, גרפיקה, מזכירות, חשבונאות ועוד תחומים רבים נכנסים לתוך קטגוריית לימודי תעודה. בפורום, תוכלו לקבל מידע על לימודי תעודה ועל תנאי הקבלה למקצועות השונים בבתי הספר השונים. כמו כן תוכלו לקבל מידע על האפשרויות הפרושות בפניכם עם גמר הלימודים, הכרה אקדמית, הכרה מקצועית, תעודה ממשלתית וכיוצא באלה

ליאור | 16:04  23/03/07
שלום, ברצוני לדעת האם מי שלומד באופן עצמאי יכול לגשת לבחינות של סוג 1-2 בהנהח"ש? איך נרשמים לבחינה? באיזו מסגרת נבחנים? האם יש צורך בתנאי מקדים כלשהו על מנת לגשת לבחינת סוג 1-2 ? תודה
מנהל הפורום | 09:39  27/03/07
היי ליאור אין צורך בתנאי מקדים כדי לגשת לבחינות. הבחינות הן מטעם משרד התמ"ת, וכדי להירשם לקורס אתה צריך ללמוד בקורס אשר מוכר ע"י המשרד (לא כל הקורסים מוכרים). ההרשמה לבחינות בדרך כלל היא באופן קבוצתי דרך מקום הלימודים. כבר במהלך הקורס אתה מקבל סוג 1 ובסוף הקורס אתה מקבל סוג 2. לשאלות נוספות.. אתה מוזמן לפנות לאתר של משרד התמ"ת
טל | 15:22  21/04/07
טוב, אני לא מקור מוסמך... אבל עד כמה שנראה לי אפשר ללמוד לבד לסוג 1+2 ולגשת למבחן לבד ואז הבחינה היא בירושלים אם אני לא מטעה אותך. אבל כן, תבדוק את זה באתר של משרד התמ"ת.
סגור