שלום
אני מנהלת חשבונות שעבדה בחברת הייטק במשך - כ- 11 שנים ש -8 מתוכם בהנהלת חשבונות ולא כל השנים הייתי מנהלת חשבונות מוסמכת רק ב- 3 שנים האחרונות למדתי הנה"ח, התחלתי בתוך קלדנית. עבדתי עד שנת 2001 ורכשתי ידע רב בהנה"ח, ומאז אני עובדת בעסק משפחתי ללא שכר . כיום אני בדרגה של חשבונאי מדופלם - שלמדתי לאחר עזיבתי את חברת ההייטק, ויש לי גם תעודה של חשבי שכר בכירים מלפני כ- 6(יש לי נסיון חלקי ) מבחינת נסיון בהנה"ח וידע אני בין סוג 2-3 . כיום אני מחפשת עבודה , ואני לא יודעת איזה גובה של שכר לבקש . בחברת הייטק כאשר סיימתי לעבוד , שכרי הייה 6000 ברוטו במשרה של 8 שעות , הייה לי בטוח מנהלים וקרן השתלמות .
זקוקה מאוד לעזרתכם. שאלותי הן:
1) איזה גובה של שכר בדרגה שלי שהיא חשבונאי בכיר - למשרה של 7 שעות עליי לבקש (אני לא מעוניינת במשרה מלאה)?
2) ואיזה תנאים סוצאליים עלי לבקש ?
3) והאם יש לי זכות לבקש להמשיך את ביטוח המנהלים שהיה לי בעבר ?- נכון לעכשיו אני משלמת עליו במשך כ- 5 שנים .
4) באיזה שלב עליי לציין את גובה השכר בו אני מעוניינת , בזמן הראיון הראשוני או כאשר אני מתקבלת לעבודה .
אם יש עוד טיפים שיכולים לעזור לי , אשמח לשמוע
תודה על עזרתכם.
כהן ירון | 19:04 18/06/07
שמי ירון ואני מתעתד להיבחן במבחנן חיצוני בהנהלת חשבונות 1-2 ורציתי לשאול אותך,לאור הניסיון הרב שצברת בתחום,אם יש לך עבודה בשבילי.
ירון כהן.
טלפון לקישורים:057-7277047