פורום לימודי תעודה-לקריאה בלבד

מנהל הפורום: יוסי גימפל מהמערך ללימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. אדריכלות, גרפיקה, מזכירות, חשבונאות ועוד תחומים רבים נכנסים לתוך קטגוריית לימודי תעודה. בפורום, תוכלו לקבל מידע על לימודי תעודה ועל תנאי הקבלה למקצועות השונים בבתי הספר השונים. כמו כן תוכלו לקבל מידע על האפשרויות הפרושות בפניכם עם גמר הלימודים, הכרה אקדמית, הכרה מקצועית, תעודה ממשלתית וכיוצא באלה

מיכל | 23:59  19/02/07
שלום אני מנהלת חשבונות שעבדה בחברת הייטק במשך - כ- 11 שנים ש -8 מתוכם בהנהלת חשבונות ולא כל השנים הייתי מנהלת חשבונות מוסמכת רק ב- 3 שנים האחרונות למדתי הנה"ח, התחלתי בתוך קלדנית. עבדתי עד שנת 2001 ורכשתי ידע רב בהנה"ח, ומאז אני עובדת בעסק משפחתי ללא שכר . כיום אני בדרגה של חשבונאי מדופלם - שלמדתי לאחר עזיבתי את חברת ההייטק, ויש לי גם תעודה של חשבי שכר בכירים מלפני כ- 6(יש לי נסיון חלקי ) מבחינת נסיון בהנה"ח וידע אני בין סוג 2-3 . כיום אני מחפשת עבודה , ואני לא יודעת איזה גובה של שכר לבקש . בחברת הייטק כאשר סיימתי לעבוד , שכרי הייה 6000 ברוטו במשרה של 8 שעות , הייה לי בטוח מנהלים וקרן השתלמות . זקוקה מאוד לעזרתכם. שאלותי הן: 1) איזה גובה של שכר בדרגה שלי שהיא חשבונאי בכיר - למשרה של 7 שעות עליי לבקש (אני לא מעוניינת במשרה מלאה)? 2) ואיזה תנאים סוצאליים עלי לבקש ? 3) והאם יש לי זכות לבקש להמשיך את ביטוח המנהלים שהיה לי בעבר ?- נכון לעכשיו אני משלמת עליו במשך כ- 5 שנים . 4) באיזה שלב עליי לציין את גובה השכר בו אני מעוניינת , בזמן הראיון הראשוני או כאשר אני מתקבלת לעבודה . אם יש עוד טיפים שיכולים לעזור לי , אשמח לשמוע תודה על עזרתכם.
אם מתאים לך שלחי לי מייל [email protected]
כהן ירון | 19:04  18/06/07
שמי ירון ואני מתעתד להיבחן במבחנן חיצוני בהנהלת חשבונות 1-2 ורציתי לשאול אותך,לאור הניסיון הרב שצברת בתחום,אם יש לך עבודה בשבילי. ירון כהן. טלפון לקישורים:057-7277047
סגור