סדנת דגים נאים וסושי
ישנן שתי הסדנאות אשר נוגעות בתחומים שונים, בשתיהן ניתן להשתמש בדגים שונים ולעבוד עם חומרי גלם משותפים. אפשרות נוספת היא ליצור סדנא המשלבת בין המטבח היפני ועולמם הקסום של הדגים הנאים.
דגים נאים
סשימי, סביצ'ה טרטר או קרפצ'יו - במהלך הסדנא נצלול אל תוך עולם המים, ונגלה את סודותיו. לאחר בחירת הדגים נלמד את אומנות הפילוט (פילה), שיטות חיתוך שונות, אפשרויות תיבול מגוונות והתאמה בין הדג לצורת ההגשה.
סושי
אצות, אורז ומילוי- סושי הוא מאכל יפני האהוב על כולנו שאין פשוט ממנו להכנה. בסדנה נבשל, נחתוך, נגלגל, נטגן ובעיקר נאכל... ונלמד להכין את המנות: ניגירי, סושי, אינסיידאאוט (אורז בחוץ), סושי חם בפנקו, סשימי ועוד. בסדנה משולבות גם מנות יפניות מסורתיות כמו מרק מיסו, סלט אצות ועוד.