עושים בישול

עושים בישול - מידע כללי

מרכז קולינארי למקצועות הבישול והאפייה

צריכים עזרה?
המרכז הארצי לייעוץ והכוונה ללימודים
ilimudim, התקשרו ונעזור לכם למצוא פיתרון
הצג טלפון מוסד
יסודות הבישול
משך הלימודים:
20 מפגשים

תחומי לימוד:


בחלקו הראשון של הקורס (14 השיעורים הראשונים),  נלמד את התיאוריות הקשורות בחומרי הגלם באופן  מעמיק, טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות  ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת  מנות ומתכונים שונים. בחלקו השני של הקורס נתרגל  באופן מעשי את כל מה שנלמד עד עתה בקורס.
 השיעורים יהיו בפורמט של "מסעדה" בו נכיר מטבחים  שונים, חומרי גלם חדשים ושיטות בישול מעניינות תוך  עמידה מקצועית על בניית ארוחה מלאה, הכנות  מקדימות, הכנה A la minute, תזמון והוצאת מנות  נכונה ועמידה על פרזנטציה עדכנית ומעוררת.

 מסעדת תלמידים הינה חלק בלתי נפרד מתהליך  אותו חווים תלמידינו בקורס "יסודות הבישול".
 אחרי שלמדו את רזי הענף,התאמנו בטכניקות עבודה  שונות, התנסו במיטב חומרי הגלם- מוטלת עליהם  המשימה האמיתית: להכין ארוחה של מסעדה  לאורחים בהגשה במסעדת הבית לאורחי התלמידים.
 הכיתה הופכת למטבח מסעדה לכל דבר ועניין.  ברחבה הסמוכה אליה, מקורה וממוזגת, מסודרים  שולחנות ערוכים העונים על כל כללי המסעדה ומיד  עם הגעת האורחים מוגש תפריט קבוע אותו מכינים  ומגישים התלמידים.

 


*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים

מוסדות לימוד נוספים בתחום שבחרת:

נמצאו 2 מוסדות לימוד ובהם 13 מסלולי לימוד
עיין ברשימת המוסדות האקדמיים בהם תרצה ללמוד. השאר פרטים ונציג המוסד המבוקש ייצור עמך קשר בהקדם:
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 9 מסלולים
טבחות סוג 1
טבחות סוג 2
טבחות סוג 3
טבחות סוג 4
קונדיטאות סוג 1
סדנאות בישול ואפייה
מלונאות רב תחומי
סוכני נסיעות- פקידים מורשים
מורי דרך
תדמור
המתכון שלך להצלחה
כתובת: בזל 38, הרצליה פיתוח
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 4 מסלולים
ניהול משק בהתמחות לשירותי בריאות
קורס בישול גורמה למסעדות
קורס קונדיטוריה
מגמת מנהל במלונאות ותיירות
בעמוד זה נמצאים 13 מסלולי לימוד בתחום , ב-2 מוסדות לימוד ברחבי הארץ. מעוניין ב אך מבולבל? לא יודע במה לבחור?
מלא פרטיך ונציג המוסד יצור עימך קשר בהקדם
שם מלא: דוא"ל:
טלפון נייד: עיר:
ת.ז:
סוג תואר:
אני מאשר את התקנון
צרו איתי קשר
פנייתך נשלחה
מבצע שליחה...
סגור