בישולים

בישולים - מידע כללי

בית הספר הגבוה לקולינאריה

צריכים עזרה?
המרכז הארצי לייעוץ והכוונה ללימודים
ilimudim, התקשרו ונעזור לכם למצוא פיתרון
הצג טלפון מוסד
מבחנות ומטרפות
משך הלימודים:
44 שעות

תחומי לימוד:

קורס עיוניהינו מבוסס על הרצאות והדגמות בנושא טכנולוגית מזון ומבוא לגסטרונומיה מולקולארית. הקור מקנה שליטה בהבנת תהליכים בסיסיים והיישומים שלהם במהלך עבודת המטבח היום יומית.


*התכנים בעמוד זה מתעדכנים אחת לכמה חודשים

מוסדות לימוד נוספים בתחום שבחרת:

נמצאו 2 מוסדות לימוד ובהם 13 מסלולי לימוד
עיין ברשימת המוסדות האקדמיים בהם תרצה ללמוד. השאר פרטים ונציג המוסד המבוקש ייצור עמך קשר בהקדם:
תדמור
המתכון שלך להצלחה
כתובת: בזל 38, הרצליה פיתוח
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 4 מסלולים
ניהול משק בהתמחות לשירותי בריאות
קורס בישול גורמה למסעדות
קורס קונדיטוריה
מגמת מנהל במלונאות ותיירות
רוצה שיתקשרו אליך?
קיימים 9 מסלולים
טבחות סוג 1
טבחות סוג 2
טבחות סוג 3
טבחות סוג 4
קונדיטאות סוג 1
סדנאות בישול ואפייה
מלונאות רב תחומי
סוכני נסיעות- פקידים מורשים
מורי דרך
בעמוד זה נמצאים 13 מסלולי לימוד בתחום , ב-2 מוסדות לימוד ברחבי הארץ. מעוניין ב אך מבולבל? לא יודע במה לבחור?
מלא פרטיך ונציג המוסד יצור עימך קשר בהקדם
שם מלא: דוא"ל:
טלפון נייד: עיר:
ת.ז:
סוג תואר:
אני מאשר את התקנון
צרו איתי קשר
פנייתך נשלחה
מבצע שליחה...
סגור