חיפוש דירה עם שותף באוניברסיטת קושיצה לשנה הבאה
|
08:21 22/07/10
אני סטודנט לוטרינריה שמגיע מהארץ לשנה השלישית
מעונין בשותף או שותפה לדירה בקושיצה
שלום ,
הייתי מעוניין לדעת איך לגשת לעניין הזה ?
אני מנסה לשפר בגרויות בארץ ,אך שמעתי שישנה אפשרות להתקבל בארה"ב ולקבל גם מלגת לימודים .
מישהו יכול לכוון אותי ? מה אני אמור לעשות ,למי לפנות וגיצד אוכל להתקבל לאונברסיטאות שם ?
שלום עידן,
הסיכויים להתקבל ללימודי רפואה בארה"ב הם קלושים לסטודנטים זרים. כנ"ל לגבי מלגות.
תבדוק במדינות מרכז ומזרח אירופה שם הסיכויים להתקבל גבוהים יותר
שלום לכולם,
לאחרונה שמעתי שבאנגליה יש אפשרות "ללמוד" לתואר של אדריכלות רק עם התמחות של כמה שנים במשרד של אדריכל.
לפי הבנתי, יש כמה שלבים בהם האדריכל צריך לחתום ולאשר ואז יש אפשרות להרשם כאדריכל.
מישהו יודע משהו על זה??
מישהו יודע אם לצורך לימודים שמה באוניברסיטה מקבלים נקודות על תואר הנדסאי אדריכלות?
תודה על התשובות
שלום
כל לימודי האדריכלות בבריטניה מפוקחים על ידי ה ARB- Architects Registration board
כך שיש צורך ללמוד את התואר במלואו ולהשלים את ההתמחות לפני שתוכל להרשם כאדריכל
אם ברצונך להמשיך לתואר שני יתכן והלימודים הקודמים שלך יתנו לך נקודות כל שהם
אך אני ממליצה לך לבדוק באופן ישיר מול מוסדות הלימוד השונות
תוכל לבדוק אילו אוניברסיטאות מספקות את התואר בו אתה מעונין דרך מנוע החיפוש של Education UK
www.educationuk.org
בהצלחה
קישור נלווה:
שלום,
אני מתחילה ללמוד בפריז בספטמבר הקרוב. ניסיתי לברר דרך כמה מקורות מהי עלות המחיה החודשית בפריז (שכ"ד, נסיעות, אוכל, הוצאות שונות...) אבל טווח המחירים שקיבלתי היה גדול מדי - בין 700 ל- 2000 יורו.
אשמח לקבל מידע אמין יותר בעניין כדי לדעת עם איזה סכום אני צריכה להגיע לשם.
תודה.
המידע שקבלת הוא אמין ביותר. שכ"ד בין 850 ל - 1500 יורו, נסיעות 75 יורו לפס שמאפשר נסיעה במטרו ואוטובוס בתוך העיר, אוכל כ-20 יורו ביום (ממוצע). אם לדוגמא אין לך מכונת כביסה בבית, אז כול כביסה תעלה לך כ-4 יורו. ובטח גם תרצי לפנק את עצמך באיזה זוג נעליים, שוקולד, כוס יין או כוס קפה. חישוב לא מסובך והופ... בכיף הגעת ל-2000 יורו בחודש!
זו עיר יקרה, תכיני הרבה כסף!
האם אפשר להתקבל ללימודים בחו"ל גם ללא תעודת בגרות אבל בעזרת תעודת מכינה(אוניברסיטת חיפה)
תודה.
שלום תומר,
בארה"ב ניתן להתקבל ללימודים עם תעודת גמר של 12 שנות לימוד או מבחן GED.
האם זה אפשרי גם לגבי לימודים באירופה?
תומר
|
20:46 19/07/10
נראה לי שתהייה בעיה בהכרה באוניברסיטאות ציבוריות באירופה מכיוון שזו תעודה שמוכרת רק באוניברסיטה בה עשית את המכינה.
שאלה בקשר ללימודים בקנדה/ארה"ב
טליה
|
09:54 18/07/10
שלום.
יש לי שאלה:
אני מעוניינת להירשם ללימודי פסיכולוגיה בקנדה, השאלה שלי בעצם היא האם ו/או איך (לאחר שאשיג את התארים) יתאפשר לי לעבוד בתחום גם בארצות הברית?
תודה מראש,
טליה.
לגבי הכרה בתואר שתעשי בקנדה נדרשת בדיקה מעמיקה מול מוסדות לימוד אקדמאים ומהם אפשרויות תעסוקה לאחר מכן.
בשלב ראשון נמליץ לך להפגש עם אחד מיועצי לימודים של ביה"ס כדי לברר את הפרטים האלו.
קישור נלווה:
רואים את עצמכם רופאים בעוד כמה שנים? תנאי הקבלה בישראל בלתי אפשריים וחו"ל נשמע לכם יקר? לנו יש את הפיתרון המצויין - לימודים בחו"ל בשכר לימוד של אוניברסיטה בישראל ועלות מחייה שנתית ממוצעת של פחות משכר לימוד של מכללה בארץ. נשמע לכם מעניין? כנסו לפה לעוד פרטים.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/mnwrh-lymwdym-bmwldwbh/116268608420617?v=wall&ref=mf
Email: menora.studies@gmail.com
Mobile phone: 0579458821
Other phone: +373 79486587
Twitter: idan_bentsrooya
Website: http://www.usmf.md
קישור נלווה:
לימודי הידרותרפיה בגרמניה
ענת
|
18:51 14/07/10
איפה לומדים הידרותרפיה בגרמניה? האם ישנם מקומות שבהם הלימודים מתקיימים באנגלית? מה ההתייחסות לתעודת הסמכה משם במקומות עבודה בישראל?
יש לי דרכון ארופאי- צרפתי ואני מעוניינת ללמוד תואר ראשון בהולנד. עדיפות לגאפיזיקה.
רציתי לדעת מספר דברים:
1. מה תנאי הקבלה? איזה מבחנים צריך לעבור? האם ניתן לעשות את המבחנים בארץ? אם כן, היכן? איזה ציון צריך לעבור?
2. מה העלות לשנת לימוד? האם יש הוזלה בזכות הדרכון האירופאי? נאמר לי שצריך לחיות 3 שנים באיחוד הארופאי ולשלם מיסים ורק אז תינתן ההנחה? האם זה באמת כך?
שלום חברים מי יכול לעזור לי?
אני רוצה ללמוד בגרמניה תואר שני אבל בעיה היא שאת הדיפלום עצמו אני אקבל רק בעוד שנה (בינטיים יתנו לי מסמך שאני סיימתי תואר) ואני רוצה לטוס כבר בנובמבר. האם מסמך זה מספיק כדי להתקבל שם?
שלום שרון,
בד"כ צריך תעודת בגרות ומבחן אנגלית.
העלות לשנת לימודים משתנה מאוניברסיטה לאוניברסיטה - אם מדובר על לימודים באנגלית מדובר בין 2000 ל 60000 יורו לשנה.
ללימודים באנגלית בהולנד אין הוזלה בגלל הדרכון האירופאי.
דירה להשכרה בבוקרשט רומניה
|
09:00 13/07/10
דירה גדולה, 2 חדרים במרכז בוקרשט ,7 דקות מ" ממטרו פייצה אונירי "
מלגת MBA ב-London School of Business & Finance
|
12:42 11/07/10
London School of Business & Finance
מעונין להעמיק את הקשר עם סטודנטים ישראלים ולפיכן מציע מלגות גבוהות במיוחד המבססות על הצטיינות או צורך כלכלי.
בית הספר מציע מסלול MBA מיוחד בן שנה אחת המאפשר להשתלב בעבודה באנגליה מיד בתום הלימודים.
הקמפוס המרכזי של LSBF ממוקם בלב לונדון ומאפשר לך ליהנות ממגוון יתרונות המגורים בבירת הכלכלה והעסקים של אירופה. כמו כן לונדון מאפשרת לך ליהנות ממבחר מקומות התעסוקה המתקדמים בעולם בתחומך.
לפרטים נוספים:
www.Ustudy.co.il
או בטלפון:
03-6167210
קישור נלווה:
שלום
רציתי לדעת משהו:
בהנחה שאני הולך ללמוד בארה"ב,איך אני יכול אחר כך לעבוד שם ולהישאר תושב המדינה ואזרח המדינה כמובן?
כאילו אם אני מסיים את הלימודים,אני יכול לחפש עבודה ושמעסיק אמריקאי מסויים יסכים לסדר לי תהליך של קבלת אישור תושב קבוע או משהו כזה?
איך רמת הלימודים שם?
היי חן,
באופן מאד מאד כללי (מאד תלוי ברשיות ההגירה) ניתן להגיד בוודאות שבמידה ותסיים את לימודייך במוסד להשכלה גבוהה בארה"ב, תוכל להמשיך לחיות שם אחרי קבלת התואר.
כבר באזור שנת הלימודים האחרונה שלך תוכל להשתלב בעבודה במסגרת התמחות (Internship) ואחר כך בתהליך הגירה גם לקבל אישורי עבודה.
הליך של השתלבות בעבודה לאחר סיום הלימודים נקרא OPT
Optional Practical Training
לגבי הלימודים עצמם...באופן כללי הרמה משתנה בין בתי הספר (יש יותר מ-4000) אבל שיטת הלימודים מאד נוחה וסטודנט ממוצע לתואר ראשון לומד כ-15 שעות שבועיות.
מידע נוסף תוכל למצוא באתר שלנו:
www.StudyAmerica.co.il
דודי
קישור נלווה:
שלום,
אני מעוניינת להמשיך לתואר שלישי במדעי הרוח בתחום של ספרות עברית.
אני יודעת שלימודים בארה"ב יאפשרו לי חשיפה לשיטת לימוד מקצועית ורצינית עם התפתחות אישית נרחבת.
רציתי לשאול אם מישהו כאן לומד בארה"ב בתחום של מדעי הרוח? האם כדאי לי להתחיל ברישום?
אני יודע שאני נוחת עלייך משום מקום עם האינפורמציה הזו, אבל בפירנצה יש פרופ' מאוד נחמדה היושבת בראש החוג ללימודי עברית.
היא מקושרת לעוד מספר פרופסורים המתעסקים עם השפה והספרות העברית בפרספקטיבות שונות ובתקופות שונות.
בקיצור, שווה בדיקה.
דברי איתי במייל, לא יכול להזיק
איתן
הי,
אני בשלבי גישוש ראשונים לגבי לימודי מסטר בפסיכולוגיה. אשמח לכל מידע בעיקר לגביי לימודים באיטליה או הונגריה. עלויות, תנאי קבלה המשמעויות לגבי התמחות ופרקטיקום בארץ....
תודה, זהר
היי זהר,
לימודי תואר שני באיטליה.
1. רק בשנים האחרונות מתאפשרת קבלה ישירות לתואר שני באוניברסיטאות באיטליה
2. המנגנון עדיין לא מתפקד במאת האחוזים והתהליך עובד פחות או יותר כך:
- מבחן קבלה לתואר ראשון
- הכרה בחלק מהתואר הראשון על ידי וועדת תואר
קחי בחשבון שבגדול כל המעברים אפשריים, אבל בכל מעבר מאוניברסיטה לאוניברסיטה, מסיום תואר לפרקטיקום במדינה אחרת וכו', ישנן דרישות שונות להשלמות ותיקונים.
בקיצור:
אם התכנית היא איטליה, אז תעשי את זה כי את רוצה להיות באיטליה, רוצה להשקיע שנים בלימודייך, ולא ממהרת. אם הכוונה היא זבנג וגמרנו, איטליה היא לא הכתובת שלך
מקווה שעזרתי
איתן
מלגות ללימודי דוקטורט במשפטים
עינת
|
13:08 08/07/10
האם אתם יכולים להפנות אותי למידע על מלגות ללימודי דוקטורט במשפטים בארה"ב? אני מחפשת מלגות לשנה הבאה (לא הקרובה) כך שכל מועדי ההגשה באים בחשבון.
אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להתקבל לאוניברסיטה בקנדה (איזור טורונטו) או בארה"ב (איזור בוסטון) לתואר ראשון במקצועות ההנדסה (הנדסת מכונות, הנדסת אלקטרוניקה)
איזה ציונים באילו מקצועות ומבחנים בשביל להתקבל, במידה והאנגלית ברמה גבוהה.
חיפשתי באתר ולא ראיתי הודעה כזאת ואם יש אשמח שתפנו אותי אליה וחיפשתי בעוד כל מיני מקומות והיה רק שכר לימוד ומלגות ולא רף קבלה מסויים.
אני עוד לא יודע בדיוק אם אני רוצה ללמוד בחו"ל אבל מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים.
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אפילו חלק מהתשובות שיהיה לי מושג קטן על לימודים כאלה בחו"ל.
תודה.
הי
את יכולה להתקשר אלי לבקמפוס לימודים ואסייע לך
השירות שלנו חינם ואינו מחייב 03-5354449
קישור נלווה:
שלום
אני מחפשת לימודי אמנות בחו"ל, אני מניחה שאת ההרשמה ללמודי תואר שני כבר פספסתי. מישהו יודע על קורס או תוכנית של זמן מה באירופה?
בעניין לימודי אמנות בחו"ל
דותן
|
23:23 10/07/10
הי
קמפוס לימודים יכולה לסייע לך להירשם ללימודי אמנות באיטליה, השירות שלנו חינם
דותן
03-5354449
קישור נלווה:
קורסים ותוכניות קצרות באיטליה
|
11:05 11/07/10
היי מיכל,
הייתי רוצה להמליץ לך על בי"ס מצויין לאומניות בפירנצה:
Santa Reperata
בניגוד לבתי ספר אחרים, בית הספר מציע קורסים קצרים וארוכים במגוון של תחומי לימוד ועיצוב. כמו כן, ניתן ללמוד גם בשפה אנגלית ואין צורך ללמוד איטלקית.
לפרטים נוספים על בית הספר תוכלי למצוא באתר שלנו:
www.StudyItaly.co.il
או בטלפון: 03-6167210
תודה - איתן
קישור נלווה:
למעוניינים בלימודים באיטליה - מכינה בפירנצה
|
14:24 05/07/10
חורף חם בפירנצה!
בעקבות הביקוש הרב, נותרו רק מספר מקומות מצומצם למכינה המתקיימת זו השנה השמינית ברציפות בפירנצה.
המכינה החידה המתקיימת כולה באיטליה כדי לאפשר לסטודנטים ללמוד איטלקית, להתכונן ללימודים אקדמיים ולחוות את איטליה בצורה הנכונה והטובה ביותר!
המכינה מתקיימת בעיר היפיפייה פירנצה ומשלבת לימודי איטלקית אקדמיים, הכנה למבחני הקבלה לאוניברסיטאות (רפואה, וטרינריה, אדריכלות, עיצוב וכדומה), ייעוץ אקדמי ובחירת אוניברסיטה.
כמו כן, המכינה משלבת סיורים באוניברסיטאות, פעילות פנאי עם סטודנטים מכל העולם, טיולים, סמינרים, ביקורים במוזיאונים, צפייה בסרטים, יציאות לפאבים ומסעדות וכדומה.
יתרונות נוספים:
8 סטודנטים בכיתה
שיעורי תגבור פרטיים ללא תוספת תשלום
פיקוח מקצועי על ידי צוות ישראלי לאורך כל המכינה
סיוע לוגיסטי וטיפול בנושאי מגורים
אורך המכינה:
16 שבועות (עם חופשת חג המולד – 18 שבועות)
אין צורך בידע קודם באיטלקית.
תאריכי המכינה לנובמבר:
יום ההגעה לפירנצה –יום ראשון 31/10/2010
תחילת הלימודים – יום שלישי 03/11/2010 (יום שני ה-02/11/2010 הוא יום חג)
חופשת חג המולד – 18/12/2010 – 03/01/2011
סיום המכינה – 04/03/2011
שבועיים מרתון מבחנים לפני מבחן הקבלה לאוניברסיטה
לבירורים ופרטים נוספים:
www.StudyItaly.co.il
או בטלפון:
03-6167210
קישור נלווה:
שלום, אני מעוניינת מעוניית לטוס באזור ספטמבר לנ"י לכ-3 חודשים לבצע קורסי אנגלית באחת מהאוניברסיטאות/מכללות. כבר יש לי תואר שני, הקורסים הם להעשרה.
האם יש המלצה על מקום מסויים או היכן ניתן לקבל מידע בנושא?
אילת שלום,
במסגרת חברת ELS (חברת בת של ברליץ) ניתן ללמוד אנגלית ומכינות בתוך האוניברסיטאות בתקופות שנעות בין חודש לשנה.
מידע על הלימודים תוכלי לקבל באתר:
www.StudyAmerica.co.il
נשמח לעמוד לרשותך בכל נושאי הטיפול וההרשמה ללא תשלום.
תודה - דנה.
קישור נלווה:
פתיחת הרשמה למכינה ללימודים באיטליה
דותן
|
09:18 04/07/10
שלום לכולם,
ההרשמה למכינת נובמבר 2010 של קמפוס לימודים, ללימודים באיטליה נתפחת בתאריך 1.8.2010.
תאריכים:
המכינה מתקיימת בין החודשים נובמבר 2010 עד מאי 2011.
רמת אפעל - סמינר אפעל (לסטודנטים שנמצאים במרכז).
חיפה - מול לב המפרץ (לסטודנטים שנמצאים בצפון).
תוכן:
המכינה מיועדת לכל סטודנט שמעוניין ללמוד באיטליה בכל פקולטה באוניברסיטאות או בבתי הספר הפרטיים.
המכינה כוללת לימודי שפה איטלקית + לימודי מקצועות (מתמטיקה, פיזיקה, כימיה, ביולוגיה).
המכינה המקצועית מיועדת כמובן לסטודנטים שמעוניינים ללמוד בפקולטות המצריכות מבחן כניסה הכולל את המקצועות הנ"ל .
*לאחר שלב א' של המכינה בארץ יצאו הסטודנטים למכינה שלב ב' שמתקיימת באיטליה.
לפרטים נוספים וקביעת פגישת יעוץ, ניתן ליצור קשר בטלפון: 03-5354449
www.campus-studies.co.il
שבוע טוב ,
בבקשה.
דותן.